Tacconi: Én megütöttem volna a bírót

írta: kambuc
0 komment 13 👁

A Juventus korábbi kapusa, Stefano Tacconi nem csitult a tegnapi gyalázatos kiesést követően.

A 93. percben megítélt büntetőt követő kavarodásban Gianluigi Buffont kiállította a játékvezető, Stefano Tacconi pedig egy kicsit másként reagált volna a piros lap után, mint tette azt Gigi.

“Tudva, hogy visszavonulok, én biztos, hogy behúztam volna a bírónak egyet” – mondta a Juventus színeiben több mint 200 mérkőzésen pályára lépő Tacconi az RMC Sport-nak.

“Egy nagyszerű karrier csodálatos vége lett volna ez. Egyszerűen nem adhat egy bíró a 93. percben egy ilyen büntetőt. Mindenki nagyon feszült, egyszerűen nem lehet egy ilyen büntetőt befújni.”

Noha úgy lehetne gondolni, hogy Tacconi csak viccel, mondott néhány keresetlen szót a bíróküldésért felelős Pierluigi Collinára is.

“Collina el van tévedve, egy megvesztegethető bíró volt ezen a meccsen, csakúgy ahogy ő volt anno Perugiában a Juve ellen. Rosszul látja a dolgokat, és éppen ezért 2-3 évente meg kellene változtatni a bíróküldésért felelős személyt.”

“Amikor a Roma győzött kedd este, minden olasz csapat gratulált nekik, viszont amikor a Juventus veszített, mindegyik örült ennek, ami nagyon elszomorító.”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet