Túllépni a Barcelonán

írta: Ádám Németh
0 komment 2 👁

Andrea Pirlo szerint a Juventusnak el kell felejtenie a Barcelona elleni sikert, és a Genoára kell összpontosítania, valamint azt is elmondta, mi a problémája Cuadradóval.


A mester szerint veszélyt jelenthet, ha a játékosok még mindig a Barcelona elleni sikerrel vannak elfoglalva.

„Lehet, hogy valaki még a Barcelona elleni mérkőzésre gondol, de akkor ezen sürgősen változtatni kell, mert el kell kezdenünk kiegyensúlyozottan teljesíteni. Nem szabad egy meccsnél leragadnunk, és jobban kell játszanunk, mint a legutóbbi négy bajnokinkon. Ugyanazt a mentalitást, eltökéltséget akarom látni, mint kedden, ugyanis ha ez nincs meg, kellemetlen meglepetésben lehet részünk.” – mondta a szakember a Juventus TV-nek.

Újra Pirlo rendelkezésére állhat Álvaro Morata is, akinek kétmeccses eltiltását a fellebbezést követően megfelezték.

„Nehéz találkozóra számítok a Genoa ellen. Gyors, és jó fizikumú támadóik vannak, szóval végig koncentráltnak kell maradnunk. Mindig szerettem a Marassiban pályára lépni, ami egy angolos stílusú stadion, ahol a Juve színeiben gólt is lőttem.”

Juan Cuadrado a csapat egyik legmegbízhatóbb játékosa az idei szezonban, Pirlónak azonban mégis van egy kisebb problémája a kolumbiaival.

 „Már évek óta meghatározó tagja a Juventusnak. Tudja, hogy hogyan kell védekezni és támadni, de nem tetszik, hogy sokat trükközik ahelyett, hogy végig csak a játékra fókuszálna.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet