Új szerződés a 70 milliós bébinek

írta: kampat
0 komment 4 👁

A Bianconeri továbbra is bízik abban, hogy Alex Sandro egy új szerződést fog aláírni a csapattal, miután sikerült visszaverni Antonio Conte érdeklődését. A Kékek a nyári átigazolási időszakban két ajánlatot nyújtottak be a brazil szélsőért, először 60, majd 70 millió euróról szóltak a hírek.

A Juve világossá tette, hogy az egykori portói futballista nem eladó, és a PSG-hez szerződő Dani Alves, valamint az AC Milanhoz igazolóló Leonardo Bonucci távozása után nem engedhették meg maguknak, hogy egy újabb klasszis intsen búcsút Torinónak.

A Chelseanek végül sikerült valóban a piemonti fővárosból igazolnia, de az Öreg Hölgy számára pozitívabb transzfer keretein belül, ugyanis Davide Zappacostát szerződtették a Mercato utolsó napján – látszólag véget vetve ezzel Sando hajszolásának.

A 26 éves védő szerződése 2020-ig van érvényben, tehát a klubnak nem nagyon kell sietnie, de a Juve szeretné 2022-ig a csapatnál tartani a brazilt, évi 5 millió eurós alapfizetést biztosítva a számára.

További tárgyalások várhatóak a következő hetekben, de az olasz bajnoki címvédő vezetői optimisták az esélyeket illetően, hogy a jövőbeli tervek egyik kulcsjátékosa továbbra is a fekete-fehér színekért fog harcolni.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet