Újabb bronzérmet szerzett a JCH csapata

írta: kampat
0 komment 84 👁

A Juventus Club Hungary a Barcelona elleni győzelemmel, a III. helyet szerezte meg a COVID szurkolói tornán.


Október 10-én szombaton, remek napsütéses időben került sor a szokásos őszi szurkolói tornára Budapesten, ezúttal csak stílszerűen Covid kupára volt elkeresztelve a rendezvény!  Kicsit nehezen sikerült összerántani a brigádot az eseményre, amit jól jelez, hogy ezúttal 6 új tagot is köszönthettünk a keretben! Csapatunk a Fradi, a Roma és Milan közös csapatával és az Arsenallal került egy csoportba. Az első mérkőzésen a Fradival csaptunk össze. Férfias küzdelemben, a jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően 3:0-ás sikert arattunk.

A második összecsapáson a Roma Milan közös csapata ellen léptünk pályára. Az első félidőben előnybe kerültünk, viszont a második játékrészben sikerült kiegyenlítenie az ellenfélnek, így hiába játszottunk jobban, 1:1-el zárult a mérkőzés. Két meccs után 4 ponttal várhattuk az utolsó csoportkört. A csoportelsőséghez győzni kellett, a továbbjutáshoz a döntetlen is elég lett volna.

Az Arsenal beparkolta a buszt a kapujuk elé és hiába dolgoztunk ki viszonylag sok helyzetet, a szünetig 0:0 maradt az állás. Fordulás után, ahogy ilyenkor az lenni szokott a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és az „angolok” a semmiből egy kontra után vezetést szereztek. Így abban a pillanatban ők álltak továbbjutásra! Szerencsére a csapat nem roppant össze, hajtottunk tovább és egy perccel a végső sípszó előtt egy szerencsés góllal ugyan, de sikerült kiharcolni a döntetlent, ezzel a továbbjutást is. Következhetett az elődöntő. Itt a Milan (a későbbi győztes) brutálisan megerősödött csapata várt ránk. A papírforma sajnos be is jött. A szünetig két gólos hátrányba kerültünk. A fordulás után egy megpattanó lövéssel már 3 volt a piros-feketék előnye. Így ezt a meccset inkább már elengedtük és tartalékoltuk a maradék energiánkat a bronzmeccsre.

A harmadik helyért a nyári torna visszavágója következett. Ismét a Barcelona csapata került velünk szembe. Viszonylag korán kétgólos előnyre tettük szert, de sajnos ezt a szünet előtt még sikerült ledolgozniuk a katalánoknak, de hogy mégse legyen döntetlen a félidőre egy utolsó perces góllal 3:2-es vezetéssel mehettünk szusszanni. Fordulás után hamar egalizált a Barca. Ezután hatalmas küzdelem zajlott a győztes gólért, de hiába dolgozott ki mindkét gárda több helyzetet is, maradt a 3:3 és ismét jöhettek a büntetők! Az ellenfél kezdte a büntetőpárharcot és rögtön a kapufára lőtték, mi értékesítettük az elsőt. Második körben a Barca betalált, mi lőttük ezúttal a lécre a labdát.

Jöhetett az utolsó kör! A gránátvörös-kékek ismét csak a kapufát találták el, így a kezünkben(lábunkban) volt a győzelem lehetősége! Szerencsére nem hibáztunk így a nyári kupa után ismét a harmadik helyet szerezte meg a csapat! Sorozatban pedig a harmadik szurkolói tornán végeztünk a dobogón!

Ezúttal köszönnénk meg ismét mindenkinek, aki eljött és méltóképpen képviselte a klubot! Az idén decemberben Esztergomban a Pálinka kupán még biztosan találkozunk! Illetve talán még egy novemberi szurkolói torna még lesz! Meglátjuk! ?

Szabados Gábor beszámolója

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet