Újabb játékos keringő a láthatáron

írta: pami666
0 komment 42 👁

A Barcelona ismét érdeklődést mutat Federico Bernardeschi iránt. Már korábban is szóba hozták a játékost a katalánoknál januárban.

Akkor egy játékos csere keretein belül távozhatott volna. A Barcelona Ivan Rakiticet adta volna cserébe a fiatal támadóért.

Nem rég a Milan érdeklődéséről is lehetett hallani,hogy szívesen látnák a játékost. Szintén egy játékos csere keretein belül. A milánói csapat Lucas Paquetat adta volna.

Az idei szezonban eddig Bernardeschi nem tudta meg győzni Maurizio Sarrit, hogy helye lenne a csapatban. Egyelőre így kérdéses a helye a csapatnál így nyáron lehetséges a távozása.

A Mundo Deportivo értesülései szerint a Juventus csapata is beállt azon klubok sorába, amelyek szívesen alkalmaznák a Real Madrid fiatal középpályását, Dani Ceballost.

A jelenleg kölcsönben őt foglalkoztató Arsenal mellett korábban a Real Betis és a Valencia is érdeklődést fogalmazott már meg jövőbeli szolgálatai iránt.

A 23 éves támadó középpályás a sevillai zöld-fehéreknél nevelkedett, majd 2017-ben mintegy 18 millió euró ellenében igazolta le a “királyi gárda”. Az elmúlt szezonban kevesebb lehetőséghez jutott a Real soraiban, így a 2019-2020-as idényre kölcsönadták őt az “Ágyúsoknak”, ahol fiatal kora ellenére villámgyorsan a londoni gárda meghatározó játékosa lett, és a szezon félbeszakításáig 24 tétmeccsen alkalmazták.

Ugyan a londoniak szívesen véglegesítenék, a Realnál egyelőre kizárólag abban gondolkodnak, hogy a következő szezonra is kölcsönadják Ceballost valakinek, mert a jövőben szívesen számolnának még a nyolcszoros felnőtt válogatott futballistával.

                  www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet