Újabb Juventus játékosért érdeklődik a Milan

írta: tjromaan
0 komment 4 👁

Az AC Milan által megkörnyékezett játékos nem más, mint Claudio Marchisio, aki gyerekkora óta a Juventus csapatában futballozik, s ezalatt végigjárta a klub korosztályos csapatait, és meg sem állt egészen az első csapatig.

A tavalyi szezonban súlyos sérülést szenvedett, mely miatt majd az egész szezont ki kellett hagynia, így nem meglepő, hogy nem számol vele alapemberként Massimiliano Allegri.

A Milan csapata a nyáron majd egy tucat játékost igazolt le annak érdekében, hogy megerősítsék a keretet az idei szezonra. Ennek az átigazolási hullámnak egyik “áldozata” a Juventus védője, Leonardo Bonucci volt. Az egész transzfer hatalmas port kavart a szurkolók körében. A milánói klub ismét egy nagyszabású átigazolásra készül, melynek keretein belül szeretnék megszerezni a torinói csapat középpályását, Claudio Marchisiot.

A Rai Sport értesülései szerint a Milan vezetősége megkörnyékezte az olasz játékost egy esetleges szerződés reményében.

A La Gazzetta dello Sport hétfői számában jelent meg a hír, miszerint a Milan felvette a kapcsolatot a Juventus középpályásával, amiért nem számít alapembernek Massimiliano Allegri kezdőcsapatában. A MilanNews is lehozta ezen híreket, de hozzátette, hogy a milánói gárda nem erőlteti a transzfert, addig amíg maga a játékos nem kéri átigazolási kérelmét.

 

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet