Valóra válhat a Juventus szurkolók rémálma

írta: kampat
0 komment 28 👁

A Juventus egykori sportigazgatója, Beppe Marotta végre előbukkant a sötétből és válaszolt az Interrel kapcsolatos pletykákra.


„Én az Interben? Igen, ez lehetséges!” – mondta Marotta egy Castelfrancoban megrendezett díjátadó ceremónián. „Természetesen maradok Olaszországban” -tette hozzá, megerősítve ezzel a Corriere dello Sport értesüléseit, miszerint az ex-Juventus igazgató közel áll az Interhez.

A római napilap így folytatta: az apró jelek, egyfajta visszaszámlálás, Marotta Interhez való csatlakozása előtt, de aki jobban odafigyel, egyértelműen láthatja, mi zajlik a háttérben. 7 év és 14 megszerzett trófea után a Juvéval, valószínűleg lesz néhány szakmai tippje az Inter, valamint Piero Ausilio számára. Marotta személy szerint nem szeretne az adott témáról beszélni, mivel eltarthat egy ideig a Juve riválisához csatlakozni, miután 7 évig parádés teljesítményt nyújtott a Zebrák vezetőségében. Az Intert birtokló Suning meg szeretné ismételni a Juvénál látható építkezést Marottával az fedélzeten, aki az egyik legtapasztaltabb menedzser Olaszországban.

A Nerazzurri új elnöke, Steven Zhang, elárulta, hogy eddig kétszer találkozott Marottával, és a kezdetekről fogva remek érzése volt vele kapcsoltban.

H4jni fordítása

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet