Változatlan mentalitással

írta: Ádám Németh
0 komment 7 👁

Wojciech Szczesny szerint Chiellini és Bonucci kiesésével sem változik a csapat mentalitása. A kapus ezen kívül Pirlo munkáját is méltatta.


„Nehéz meccsre számítunk.” – mondta a lengyel hálóőr az FTC elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón.

„A Ferencváros nem könnyű ellenfél, de a Cagliari ellen mi is remekül játszottunk.”

A Bianconeri a szárdokat 2-0-ra győzte le a hétvégi bajnokin, a magyar bajnokot pedig 4-1 arányban múlta felül november 4-én a legutóbbi BL-fordulóban. Szczesny hisz benne, hogy a csapat nem fogja megérezni Bonucci és Chiellini hiányát.

„Minidig a legjobb teljesítményre törekszünk a pályán, a Bajnokok Ligája találkozóira pedig nem nehéz motivációt találni. Mindig nehéz, amikor két olyan játékos, mint Leonardo és Giorgio nem bevethető, de a hiányuk nem fogja befolyásolni a mentalitásunkat. Számos vezér és kiemelkedő egyéniség van a csapatban, úgyhogy semmi nem fog változni.”

A 30 esztendős kapus Andrea Pirlo edzői munkásságát is pozitívan értékelte.

„Tetszik a támadójátékunk, a Cagliari ellen kellően agresszívak voltunk, és számos gólhelyzetet alakítottunk ki. Az első félidőben remekeltünk, és ha 90 percig tudnánk ezt a játékot játszani, igazi nagycsapattá válnánk. Pirlo az újításra törekszik, és én remekül kijövök vele. Mindannyian a rendelkezésére állunk, és készek vagyunk fejlődni, hogy sikeresek lehessünk.”

football-italia

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet