Ventura távozik, Ancelotti érkezik?

írta: kampat
1 komment 34 👁

Az Azzurri elvesztette a play-off odavágóját Svédországban 1-0-ra, a visszavágót holnap rendezik a San Siróban. Bár Ventúra a közelmúltban meghosszabbította a szerződését 2020-ig, valószínűleg felmentik a munkavégzés alól még akkor is, ha végül kivezeti a válogatottat az orosz VB-re.

A La Stampa és a La Gazzetta dello Sport egyaránt azt szellőztette meg, hogy Ancelotti lehet az utódja, akinek jelenleg nincs klubja, miután menesztették a Bayern Münchentől. Bár a PSG, a Real Madrid és a Chelsea egykori trénere azt mondta, hogy a szezon hátralévő részében pihenni szeretne, hazája kétségbeesett hívása megváltoztathatja a véleményét.

A másik alternatíva Conte visszatérése lenne, aki a 2016-os Európa Bajnokság után távozott a válogatottól, és akinek megromlott a kapcsolata a Chelsea vezetőségével.

Ennek ellenére, a legvalószínűbb lehetőség talán az lenne Ventura távozása esetén, hogy az U21-es válogatottat irányító Gigi Di Biagio venné át a kispadot, akivel a csapat átállhatna a 4-3-3-s formációra, amiben a rangidős játékosok is szeretnének pályára lépni.

Talán ez is érdekelhet

1 komment

Nagy Zsolt 2017. november 12 - 19:01

Holnap 3:0-t kell csinálni a faszkalapot meg visszazavarni pisztolyézébe, vagya zannyába!

Hagyj egy kommentet