10 millió eurót sem sajnálna a Juve a magyar középpályásért!

írta: kampat
0 komment 6 👁

Fabio Paratici valószínűleg nem hagy ott többet egy jegyzetet egy étteremben!


Ha január, akkor Mercato, ha Mercato, akkor pletykák. Fantasztikus történet látott napvilágot a Juventus sportigazgatójáról, Fabio Paraticiről. Az Il Tempo szerint a Juventus vezetője a héten egy milánói étteremben vacsorázott, a távozáskor darabokra tépett egy papírt, és távozott – azonban valaki felismerte őt, és összerakta a papírlapot.

A papíron átigazolási célpontok nevei szerepelnek, mellettük az árával.

A Roma tinédzserét, Zaniolót 40 millióra, a Brescia középpályását Tonalit 20-ra, a Genoa védőjét Cristian Romerót szintén 20 millióra, a Fiorentina sztárját, Chiesát pedig 50 taksálja Paratici. És a listán ott szerepel a Red Bull Salzburg magyar középpályásának, Szoboszlai Dominiknak is a neve, 10 millió eurós árcédulával.

A 18 éves Szoboszlai jelenleg a salzburgi klub nagycsapatának ajtaján kopogtat, az angol The Guardian beválasztotta Európa legtehetségesebb fiataljai közé, és a magyar korosztályos csapatokban is alapembernek tekinthető.

A papír másik felén Miralem Pjanic volt felírva, Sergej Milinković-Savić mellett közvetlenül, ami azt jelenti, hogy a bosnyák középpályásnak távoznia kell, ha a szerb Torinóba igazol.

https://www.football-italia.net, https://www.iltempo.it

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet