Del Piero: Álmatlan torinói éjszakák…

A Pinturicchio 1993-ban igazolt a Juventushoz, és most beszélt az első élményeiről. Ale a Skynak nyilatkozott: „Az első éjszakámon Torinóban le sem tudtam hunyni a szemem, függetlenül attól, hogy Juventus szurkoló voltam. Teljes eufória ragadott magával, nem nagyon aludtam. Aztán a csapattársakat figyelve kezdtem ráeszmélni, hogy hova is kerültem.”

„A beilleszkedés nehezen ment számomra, de a csapattársaim segítettek. Rátaláltam a megfelelő légkörre, megértettem a srácokat, a csapatot, és a klubot – ez volt a legjobb. Hogy zajlott az aláírásom Boniperinél? Amikor meghívást kaptam, hogy nézzem meg a Juvét Udinében, azt mondta: „vágd le a hajad.” Másnap már új frizurával ébredtem…”

„Az ügynökömnek és nekem volt egy komplett forgatókönyvünk, hogy mit fogunk mondani, mikor találkozunk vele, de amikor belépett Boniperti az irodájába, öt perc után azt mondta: „Itt a szerződés, írd alá.” Öt percig nézegettük, majd azt mondtam: „Ez egy jó ajánlatnak tűnik…”

„Gianni Agnelli? Először Villar Perosában találkoztam vele, de ez nem sikerült túl jól. Emlékszem, egy La Gazzetta dello Sport volt a kezében, és annyit mondott: „Úgy érzem, jobb vagy, mint amit írnak rólad.”

„Aztán lelépett. Másokkal beszélgetett, de velem nem. Legközelebb, miután mesterhármast rúgtam egy meccsen, már velem is szóba elegyedett.”

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts