HIVATALOS: újra Club DOC tag a JCH!

A nyár folyamán mindenképpen szerettünk volna egy hivatalos szurkolói csoportba belépni, és szándékunkban állt egy kampányt lebonyolítani ennek érdekében, hogy legyen még egy forrásunk a jegyekhez, de aztán derült égből villámcsapásként ért minket a Juventus hivatalos megkeresése.

Feldobtunk egy lehetőséget a számotokra, miután szeretett csapatunk kezet nyújtott felénk, a motivációtok pedig egyértelmű volt: fel akartátok tenni Magyarországot a Bianconeri világtérképére. Az előző hét folyamán így megkezdtük a csatlakozás folyamatát, és a korábbi tapasztalatoknak köszönhetően pedig, minden a lehető leggördülékenyebben ment. Az egész csatlakozási és engedélyeztetési folyamat mindössze egy hetet vett igénybe, ami jól jelzi, hogy a JCH stabil és erős háttérrel rendelkezik.

A projekt megkezdése előtt, maximum 30 főre számítottunk, akit érdekelhet a JOFC (Juventus Official Fan Club) tagság, de az első cél nyilván a csatlakozáshoz szükséges 50 fő volt, ezt mindössze 24 óra alatt sikerült elérnünk. Úgy tűnik, meggyőzőek voltak az érvek a JOFC mellett, és úgy döntöttetek, még ha új belépőként nehéz is lesz az első év, vágjunk bele újra, és próbáljuk meg kihasználni a rendszer minden előnyét. A második listazáráskor 170 főt mutatott a számláló, amit hihetetlenül pozitív válaszként fogunk fel. A klub vezetőivel való egyeztetés után, szeretnénk jelezni felétek, hogy a csatlakozásra még mindig lehetőség van EZEN a linken keresztül.

Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk, és ismertetni fogjuk az elképzeléseket a Club DOC rendszer kapcsán.

Azonban addig is, szeretnénk köszönetet mondani nektek, amiért egy olyan lehetőséget adtatok a kezünkbe, hogy mi képviselhetjük Magyarországot a Juventus előtt. Büszkék vagyunk erre, hihetetlenül megtisztelő feladat, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy komoly tényezőkké válljunk Európában ebben a közegben is. A történelmet mindig azok írták, akik mertek tenni: ti pedig irányt mutattatok, hogy hova szeretnétek juttatni a JCH-t.

Szeretnénk hálánkat kifejezni továbbá a Londra Bianconerának, kiemelten a klub alelnökének, Antoniónak, aki tapasztalataival sokat segített abban, hogy a csatlakozás ilyen gördülékenyen menjen.

1 hét, 1020+107 oldalas nyomtatvány, mindössze 15 levélváltás: a csatlakozás lezárult, a Juventus Club Hungary a Juventus Football Club S.p.A. által hivatalosan is elismert szurkolói csoportja lett.  

A Juventus Official Fan Club Hungary elnöke Kovács Tibor lesz, míg a kapcsolatartásért és a jogi képviseletért Kamanczi Patrik felel.

IERI, OGGI, DOMANI…SOLO E SEMPRE JCH!

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts