JCH Aranylabda: Szavazz Pjanicra!

Az 5-ös mezt brillírozó 28 éves bosnyák játékos, 2016-ban csatlakozott a Bianconerihez, s a klub 2023-ig már szerződést is hosszabított vele, annak ellenére, hogy a MU is szemet vetett rá, mindhiába.


Allegri új taktikai húzása volt tavaly a 4-2-3-1-s formáció, ahol Pjanic is főszerephez jutott Higuain, Dybala, Cuadrado és Mandzukic mellett. Az elmúlt, 2 évben 16 gólt láthattunk tőle, s közel 30 gólpasszal segítette győzelemhez csapatát.

Allegri úgy nyilatkozott, hogy nagyszerű kvalitásai vannak. Az egyik legbízhatóbb játékosa, aki középpályásként jól szervezi a játékot, védekezésnél szűri a labdákat, és támadásnál jól irányít s jók a hosszú passzai.

Jól tudjuk mindannyian, hogy nem a góllövés a feladata, viszont a szögletei és szabadrúgásai kiemelkedőek, és ezekből a helyzetekből csodálatos gólok is születtek. Bár most Ronaldo érkezésével csökkent ezeknek a lehetősége, ennek ellenére távoli lövései továbbra is veszélyesek, s reméljük, hogy hamarosan újabb csodaszép szabadrúgás gólokkal kápráztat el bennünket.

Azt gondoljuk, hogy a vezetőség nem minden ok nélkül szavazott újabb 5 évet a bosnyák játékosnak.

Szavazzatok Pjanicra, aki az egyik legalulértékeltebb futballista a csapatban!
[totalpoll id=”29080″] Molnár-Pocsaji Ildikó írása



Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts
Olvass tovább

Szponzorokat keresünk!

A JuventusFC.hu zavartalan működése érdekében szponzorokat keresünk minden releváns területről. Mit tudunk biztosítani? Szponzoraink számára reklámfelületet biztosítunk a…