Mackó a fal alá – Juventus szurkolók a gyerekekért

Immáron harmadik éve kezd karácsonyi jótékonysági akcióba a Juventus Club Hungary.


Első évben a Magyar Koraszülött és Újszülött Mentő Alapítvány számára rendeztünk gyűjtést, tavaly pedig egy szurkolói torna keretében a hátrányos helyzetű gyerekeket és családokat segítettük – akiknek 372.000 FT gyűlt össze, amiből tartós élelmiszereket, és játékokat vásároltunk.

Idén más lesz a kedvezményezett, azonban a koncepció nem változott: a pénzadományokból játékokat, készségfejlesztőket, plüssállatokat fogunk vásárolni. A választásunk a Cseppkő gyermekotthonra esett.

A Cseppkő gyermekotthon a gyermekvédelem rendszerében, a helyettesítő védelem biztosítására szolgáló intézmény, amely otthont nyújtó ellátást biztosít a szakellátáson belül. Legfőbb céljuk, hogy amíg a gyermek bármely okból otthont nyújtó ellátásra jogosult (azaz nem él vér szerinti családjában), családi nevelést pótló gondozásban és nevelésben részesítsék.

Felajánlás: [ITT]

A felajánlás 1000 forintról kezdődik, értelemszerűen aki 10.000 forintot szeretne felajánlani, az 10-et írjon be a mennyiséghez, és így tovább.

A kampány december 18-án zárul, terveink szerint a karácsonyi vacsoránkat megelőzően, 21-én szombaton délelőtt felkeressük az intézményt, és átadjuk az ajándékokat a gyerekek számára.

Mutassuk meg, hogy nem csak a lelátón tudunk odaállni egy jó ügy érdekében, mert a Juventus Club Hungary nem csak egy szurkolói csoport, hanem egy család is, amely ott segít, ahol tud!

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts