Szavazz az év legjobb Juventus játékosára!

Ismét elstartolt a Juventus Club Hungary Aranylabda, immáron X. alkalommal.


A JCH Aranylabda egy igazi kuriózum a külföldi szurkolói klubok között. Az első évek építkezése után, az utóbbi esztendők során Vidal, Tévez, Buffon, Dybala majd szintén a Bianconeri legendás kapusa is újra megkapta a trófeát. Az idei év során a tavalyi győztes Mario Mandzukicnak sajnos nem sikerült átadni a trófeát a közismert okok miatt, révén, hogy az őszre tervezett átadás meghiúsult azáltal, hogy a horvát támadó el lett tiltva minden interjútól, és közösségi eseménytől. De nem csüggedünk, a X. Aranylabda esetén újra megpróbáljuk a lehetetlent.

A lista összeállításánál idén is komolyan kellett törnünk a fejünket. Igyekeztünk egy minél rövidebb névsort összeállítani annak érdekében, hogy szorosabb harc alakulhasson ki a végső győzelemért a szavazás során. A védelemből nem tudtunk senkit sem kiemelni, a hátsó alakzat az 2019/20-as szezon első felében néhol nagyon gyengén teljesített, az esélyesnek tekinthető Chiellini megsérült, de a középpályáról is csak egy név kapott helyet. Csak a legjobbak maradhattak jelöltnek, nézzük hát, kik ők.

A 4 jelölt a következő:

Wojciech Szczesny

A Bianconeri lengyel kapusa az legstabilabb teljesítményt nyújtotta az idei év során, az ősz folyamán volt, hogy ő mentette meg a csapatot a pontvesztés(ek)től.

Miralem Pjanic

A 29 éves egykori romanista a Juventus középpályájának egyetlen olyan pontja, akit a kezdőben tartanának a tifosik. Kreativitása vitathatatlan, továbbra is nagy szükség van rá.

Cristiano Ronaldo

A tavaszi szezonja jobban sikerült, mint az őszi, volt egy komolyabb formahanyatlása is, de aztán mindig, de mindig visszatér, és alkalomadtán 2,54 méterről fejel a kapuba. A BL sikert az előző szezon során egyedül ő akarta, kulcsfontosságú lesz Európában.

Paulo Dybala

Az Öreg Hölgy gyémántja talán a legvitatottabb név a listán, de augusztustól Sarri kezei újra magára talált, és helyet követelt magának. Egyre többször megmutatta az utóbbi időszakban, hogy milyen szenzációs megoldásokra képes.

Idén újra a segítségeteket kérjük, döntésetek el ti, hogy ki nyerje az idei Aranylabdát! A lebonyolítás ezúttal kis mértékben változott, de ugyanazt az összesített pontszámítási rendszert alkalmazzuk, mint korábban. A 2001-ben alapított JuventusFC.hu szerkesztői ismét szavaznak, – egy belső voksolást követően – egy jelöltünk lesz csak, aki neve mellé ezúttal 30 pont fog kerülni. Új tényezőként bekerültek a JCH karácsonyi partiján résztvevő klubtagok szavazatai, a jelöltjük 30/20/10 pontot fog kapni. A VIP személyek szavazata 10 pontot ér, de a döntő szót ti fogjátok kimondani, hiszen összesen 150 ponttal jutalmazhatjátok kedvenceiteket: a legtöbb szavazatot begyűjtő futballista 75 pontot, a második 50-et, a harmadik 25 egységet kap.

A Juventus Club Hungary idén is egy exkluzív, és érdekes dolgot szeretné szolgáltatni a számotokra, bízunk benne, hogy akkora érdeklődés övezi a szavazást, mint az utóbbi 9 évben!

Milos Krasic, Claudio Marchisio, Andrea Pirlo, Arturo Vidal, Carlos Tévez, Gianluigi Buffon, Paulo Dybala, Gianluigi Buffon, és Mario Mandzukic! Na de ki lesz a következő? Ezt döntsétek el Ti!

Szavazni itt, és főoldalon lehet 2019. december 30 – éjfélig.

[totalpoll id=”30323″]
Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts