Játékoscsere a MU-val?

írta: kampat
0 komment 1 👁

A Vörös Ördögök szemet vetettek a Bianconeri védőjére, Daniele Ruganira. A közelmúltban megjelent jelentések szerint a Manchester Unitednak az Arsenallal kell felvennie a versenyt, ha meg akarják szerezni az olasz hátvédet, akiért mindkét klub kész 40 millió eurót fizetni.

A 23 éves játékos előtt megvolt a lehetőség az idei szezonban Bonucci távozásával, de nem tudta beverekedni magát a Juventus kezdőjébe, Mehdi Benatia az utóbbi mérkőzéseken ráadásul parádés teljesítményt produkált. José Mourinho kész kihasználni a helyzetet, és menekülési útvonalat biztosítani a számára – az Old Traffordra.

Beppe Marottáék pedig több játékost is tennének a torinói karácsonyfa alá, köztük az egyik Matteo Darmian. A Calciomercato információi szerint a Juventus komolyan érdeklődik felőle, és Darmian a klub elsődleges választása a védelem megerősítésére. Egy dolog, ami hátráltatja a tárgyalásokat, az Stephan Lichtsteiner. A 33 éves szélső szerződése lejár június végén, és jelentések szerint kérdéses, hogy a svájci meggyőzhető-e a januári távozást illetően – helyet adva ezzel Darmiannak. De persze még akkor is, ha sikerül távozásra bírni, még ott van José Mourinho és a MU – ami lehet, hogy még nehezebb feladat.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet