Marotta: Bonucci akart Milánóba igazolni!

írta: kampat
0 komment 4 👁

A Bianconeri szurkolói talán még mindig le vannak sokkolva azok után, hogy Leonardo Bonucci hét – trófeákkal teli – szezon után 42 millió euróért Milánóba igazolt.

Marotta a Sky Sport Italiának nyilatkozott: „Elfogadtuk Bonucci személyes, és szakmai vágyát, amely a Milanhoz való átigazolás jelentette. Úgy érezte, hogy távozni akar. Nem a problémák voltak a fő tényezők, hanem a hiányzó motiváció. Úgy véljük, hogy nem célravezető játékosokat az akaratuk ellenére itt tartani. Egy személy távozott, egy bajnok, de sokan mások maradtak, és van néhány fiatal tehetségünk is. Tisztában voltunk vele, mit kockáztatunk. Biztos vagyok benne, hogy nagyon erős a védelmünk. És mint ahogy Bonucci tette, miután a Bariból hozzánk igazolt, és nagyszerű játékos lett a Juventusnál, van néhány tehetségünk, aki készen áll hasonló pályát befutni.”

Marottát a PSG középpályásáról, Blaise Matuidiről is kérdezték: „Nem rejtem véka alá: egy tapasztalt középpályást keresünk, azonban nevekbe bonyolódni jelenleg felesleges.”

http://www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet