Megvan a megállapodás De Ligttel!

írta: Pite
0 komment 13 👁

Tegnap késő este szinte az összes megbízhatónak tartott olasz forrás lehozta, hogy a Juventus megállapodásra jutott Matthijs De Ligttel. A következő lépés az Ajax meggyőzése, ami könnyebb falatnak tűnik.

Többek között Gianluca Di Marzio (Sky Sport Italia) és Romeo Agresti (Goal.com) is szinte egyszerre jelentette be: a Juventus megállapodásra jutott De Ligttel a személyes feltételekről, a számokkal kapcsolatban pedig egyetértés mutatkozik a források között.

Az Ajax mindössze 19 éves csapatkapitánya 5 évre írhat alá a Juventushoz és bónuszokkal együtt évi nettó 12 millió eurót kap majd. A hírek szerint ebből 8 millió euró lenne az alapfizetése, a maradék 4-et kapná bónuszok formájában.

A következő lépés az Ajax, ugyanakkor ez könnyebb üzletnek ígérkezik, mint meggyőzni a többek között a PSG és a Barcelona által is csábított védőt. Az Ajax 70 millió eurót kér a már ennyi idősen is a legjobb középső védők közé sorolt játékosért, amit a Juventus kész kifizetni. A szerződésbe ugyanakkor minden bizonnyal bele fog kerülni egy 150 millió eurós kivásárlási ár, amelyhez Mino Raiola, a játékos ügynöke mindenképpen ragaszkodik.

Francia és spanyol lapok szerint a PSG és a Barcelona sem készül új ajánlattal, kiszálltak a versenyből.

gianlucadimarzio.com, goal.com/it

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet