Vár a JCHungary 2019-ben is!

írta: kampat
0 komment 2 👁

Juventus szurkoló vagy? Szeretnél kedvenc csapatodnak Torinóban vagy itthon egy vidám társaságban, jó hangulatban szurkolni? Ha igen akkor csatlakozz te is hozzánk és légy aktív tagja a Juventus Club Hungary hatalmas, fantasztikus családjának mely ráadásul számos előnnyel jár! Az idei évben a tagsági rendszer némileg átalakul, és bevezetésre kerül egy új tagsági szint, a Teljes Tag (továbbiakban TT), amely a Rendes Tag (RT), és a Juventus Official Fan Club (JOFC) Tag együttes kombinációját jelöli. Ezenfelül aki a TT tagságot választja és még nem rendelkezik, lehetősége lesz szurkolói kártya igénylésre is (TT+TDT).


Csatlakozz hozzánk! Célunk, hogy továbbra is Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja maradjunk…

A Juventus Club Hungary feladata:

 • a magyar Juventus szurkolók egységgé kovácsolása,
 • számukra összejövetelek, programok tartása,
 • mérkőzésekre való közös kiutazások szervezése,
 • a tagok részére különböző relikviák beszerzése kedvezményes formában.

A tagsági viszony:

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 10.000 Ft/év, kiskorúak részére 7.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

A 2019-es éveben a Club DOC klubhoz való csatlakozás eredményeképpen bevezetésre került egy új tagsági szint a Teljes Tag (továbbiakban TT). Mely a 2019-es naptári évre a Rendes Tag (továbbiakban RT), valamint a 2019/2020-as szezonra a Juvents Official Fan Club (továbbiakban JOFC) tagságot tartalmazza. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy már az idei szezon második felében rádolgozzunk a következő idényre, és egy biztos, 100 fővel erősítsük meg a JOFC tagságunkat a klubnál a nyár folyamán. A TT tagságot választók számára az idei évtől lehetőség van egy TT+TDT tagság választására is, mely a fent említett tagságokon felül tartalmazza a Juventus szurkolói kártya (továbbiakban TDT) megrendelését is, mely öt évig érvényes. A TDT-hez szükséges dokumentumokról emailben megy tájékoztatás. Figyelem! Csak az válassza a TT+TDT opciót aki nem rendelkezik szurkolói kártyával. A RT, TT és TT+TDT tagságoknál az ár tartalmazza a kártyák ajánlott levél postázási díját. A TT tagsággal járó JOFC klubkártya az elkészülést követően (ősszel) szintén ajánlott levélben kerül kiküldésre. Aki a 2018/2019-es szezonban nem rendelkezik JOFC tagsággal és a TT+TDT tagságot választja, annak a szurkolói kártya is ősszel kerül kiküldésre.

JELENTKEZÉS: [ITT]

FIGYELEM! Fontos, hogy mindenki a hivatalos, teljes nevét adja meg, és fontos változás, hogy a jövőben CSAK MAGYAR POSTÁZÁSI CÍMET ÉS TELEFONSZÁMOT fogadunk el a jelentkezésnél a rengeteg felmerült probléma miatt. Aki nem tud magyar címet és telefonszámot a rendelkezésünkre bocsájtani, annak nem kerül kiküldésre a csomag. 

A jelentkezés leadásának, és a tagdíj befizetésének határideje:

2019. február 28.⏳- meghosszabítva 2019. március 22-ig! 

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők (RT, TT vagy TT+TDT) a kedvezményes rendelési és Bajnokok Ligája túrára való előjelentkezési jogukon felül egy Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:
– klubkártya
– egyedi JCH üdvözlőcsomag

valamint lehetőség egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:

 • 1x főnyeremény a TT tagok részére egy Walk About túrán való részvétel*
 • 1x főnyeremény egy Juventus Club Hungary túrán való részvétel*
 • 2x egy Juventus mérkőzés belépőjegy az Allianz stadionba*
 • 2x egy belépőjegy a Juventus Múzeumba***
 • 1x egy két fő részére szóló wellness hétvége**
 • 1x egy eredeti Juventus mez
 • 15x eredeti Juventus termékek
 • 8x Buffon – Több Mint Győztes című könyv
 • 5x Juventus Club Hungary ajándékutalvány
 • 5x Juventus Club Hungary sál

A klubkártya postázási ideje: március közepétől. A tombola-sorsolás ideje: hamarosan kijelölésre kerül, az eseményt pedig a JuventusFC.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük.

Megjegyzés:

A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

*A nyeremény másra át nem ruházható. A túrán való részvételt vagy azt, hogy a belépőjegyek, és Walk Abouton való részvétel melyik mérkőzésre használhatóak fel azt a Juventus Club Hungary határozza meg. A Walk About felhasználási feltétele túrán való részvétel. A lehetőségekről a klub majd előre felveszi a kapcsolatot a nyertessel. Érvényes 2019. december 31-ig.

**A nyeremény másra át nem ruházható. A lehetséges időpontok/hétvége megbeszélése emailben történik.

***A nyeremény másra át nem ruházható. Beváltás feltétele a JCH keretein belül történő részvétel egy mérkőzésen (csoportos, egyéni utazás).

JELENTKEZÉS: [ITT]


Fogalommagyarázat: 

Rendes tag | RT: A Rendes Tagunk az, aki segíti azt, hogy MAGYARORSZÁGON működni tudjunk, s az eddigieknek megfelelően jövőre is különböző nyeremények várnak gazdára az általános üdvözlőcsomag mellett, nem megfeledkezve a szezon közben biztosított előjelentkezési jogokról.

Juventus Official Fan Club Tag | JOFC: A JOFC tagunk az, aki segíti azt, hogy OLASZORSZÁGBAN működni tudjunk, jegyekhez jussunk hazai és idegenbeli bajokikra és BL mérkőzésekre, és HIVATALOS, a JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT szurkolói klub legyünk. Fontos megjegyeznünk, hogy JOFC tagok nem lehetünk, ha Magyarországon nincsen rendben minden a klubunkkal kapcsolatban, és nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelni.

Teljes tag| TT: Mivel a kettő dolog szorosan összefügg egymással, ezért kerül bevezetésre a TT, amely a 2019-es évre az RT, valamint a 2019/2020-as szezonra a JOFC tagságot takarja.

Szurkolói kártya | TDT: A Juventus hivatalos szurkolói kártyája, amely szinte kötelező az olaszországi idegenbeli bajnokikhoz, és jó pár hazainál is előnyt jelent. 5 évig érvényes.

FIGYELEM! A rendelés leadása előtt, ne felejtsétek kitölteni a Profil, Adatmódosítás menűpont alatt lévő Egyéb Adatok mezőit, amely elérhető ezen a linken keresztül is: [ITT]

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet