A barátaid se maradjanak le róla

Juventus szurkoló vagy? Szeretnél kedvenc csapatodnak Torinóban vagy itthon egy vidám társaságban, jó hangulatban szurkolni? Ha igen akkor csatlakozz te is hozzánk és légy aktív tagja a Juventus Club Hungary hatalmas, fantasztikus családjának mely ráadásul számos előnnyel jár! Az idei évben a tagsági rendszer némileg átalakul, és bevezetésre kerül egy új tagsági szint, a Teljes Tag (továbbiakban TT), amely a Rendes Tag (RT), és a Juventus Official Fan Club (JOFC) Tag együttes kombinációját jelöli. Ezenfelül aki a TT tagságot választja és még nem rendelkezik, lehetősége lesz szurkolói kártya igénylésre is (TT+TDT).


Csatlakozz hozzánk! Célunk, hogy továbbra is Magyarország legnagyobb szurkolói csoportja maradjunk…

A Juventus Club Hungary feladata:

 • a magyar Juventus szurkolók egységgé kovácsolása,
 • számukra összejövetelek, programok tartása,
 • mérkőzésekre való közös kiutazások szervezése,
 • a tagok részére különböző relikviák beszerzése kedvezményes formában.

A tagsági viszony:

Az egyesület tagjai: Az egyesület tagja lehet minden természetes személy, ha belépési szándékát írásban jelzi az egyesület felé, az egyesület Alapszabályát magára nézve írásban kötelezőnek ismeri el és a tagdíjat megfizeti.

Az egyesület éves tagdíja felnőttek részére 10.000 Ft/év, kiskorúak részére 7.000 Ft/év. A kiskorúak számára a kedvezményes tagdíjat az elnökség saját ügyrendje alapján engedélyezi.

A 2019-es éveben a Club DOC klubhoz való csatlakozás eredményeképpen bevezetésre került egy új tagsági szint a Teljes Tag (továbbiakban TT). Mely a 2019-es naptári évre a Rendes Tag (továbbiakban RT), valamint a 2019/2020-as szezonra a Juvents Official Fan Club (továbbiakban JOFC) tagságot tartalmazza. Nem titkolt célunk ezzel az, hogy már az idei szezon második felében rádolgozzunk a következő idényre, és egy biztos, 100 fővel erősítsük meg a JOFC tagságunkat a klubnál a nyár folyamán. A TT tagságot választók számára az idei évtől lehetőség van egy TT+TDT tagság választására is, mely a fent említett tagságokon felül tartalmazza a Juventus szurkolói kártya (továbbiakban TDT) megrendelését is, mely öt évig érvényes. A TDT-hez szükséges dokumentumokról emailben megy tájékoztatás. Figyelem! Csak az válassza a TT+TDT opciót aki nem rendelkezik szurkolói kártyával. A RT, TT és TT+TDT tagságoknál az ár tartalmazza a kártyák ajánlott levél postázási díját. A TT tagsággal járó JOFC klubkártya az elkészülést követően (ősszel) szintén ajánlott levélben kerül kiküldésre. Aki a 2018/2019-es szezonban nem rendelkezik JOFC tagsággal és a TT+TDT tagságot választja, annak a szurkolói kártya is ősszel kerül kiküldésre.

JELENTKEZÉS: [ITT]

FIGYELEM! Fontos, hogy mindenki a hivatalos, teljes nevét adja meg, és fontos változás, hogy a jövőben CSAK MAGYAR POSTÁZÁSI CÍMET ÉS TELEFONSZÁMOT fogadunk el a jelentkezésnél a rengeteg felmerült probléma miatt. Aki nem tud magyar címet és telefonszámot a rendelkezésünkre bocsájtani, annak nem kerül kiküldésre a csomag. 

A jelentkezés leadásának, és a tagdíj befizetésének határideje:

2019. február 28.⏳- meghosszabítva 2019. március 22-ig! 

Figyelem! Az éves tagdíjat befizetők (RT, TT vagy TT+TDT) a kedvezményes rendelési és Bajnokok Ligája túrára való előjelentkezési jogukon felül egy Juventus Club Hungary üdvözlőcsomagot kapnak, melynek a tartalma a következő:
– klubkártya
– egyedi JCH üdvözlőcsomag

valamint lehetőség egy tombola-játékra, amelynek nyereményei a következőek:

 • 1x főnyeremény a TT tagok részére egy Walk About túrán való részvétel*
 • 1x főnyeremény egy Juventus Club Hungary túrán való részvétel*
 • 2x egy Juventus mérkőzés belépőjegy az Allianz stadionba*
 • 2x egy belépőjegy a Juventus Múzeumba***
 • 1x egy két fő részére szóló wellness hétvége**
 • 1x egy eredeti Juventus mez
 • 15x eredeti Juventus termékek
 • 8x Buffon – Több Mint Győztes című könyv
 • 5x Juventus Club Hungary ajándékutalvány
 • 5x Juventus Club Hungary sál

A klubkártya postázási ideje: március közepétől. A tombola-sorsolás ideje: hamarosan kijelölésre kerül, az eseményt pedig a JuventusFC.hu Facebook oldalán élőben közvetítjük.

Megjegyzés:

A nyerteseket külön emailben is értesítjük.

*A nyeremény másra át nem ruházható. A túrán való részvételt vagy azt, hogy a belépőjegyek, és Walk Abouton való részvétel melyik mérkőzésre használhatóak fel azt a Juventus Club Hungary határozza meg. A Walk About felhasználási feltétele túrán való részvétel. A lehetőségekről a klub majd előre felveszi a kapcsolatot a nyertessel. Érvényes 2019. december 31-ig.

**A nyeremény másra át nem ruházható. A lehetséges időpontok/hétvége megbeszélése emailben történik.

***A nyeremény másra át nem ruházható. Beváltás feltétele a JCH keretein belül történő részvétel egy mérkőzésen (csoportos, egyéni utazás).

JELENTKEZÉS: [ITT]


Fogalommagyarázat: 

Rendes tag | RT: A Rendes Tagunk az, aki segíti azt, hogy MAGYARORSZÁGON működni tudjunk, s az eddigieknek megfelelően jövőre is különböző nyeremények várnak gazdára az általános üdvözlőcsomag mellett, nem megfeledkezve a szezon közben biztosított előjelentkezési jogokról.

Juventus Official Fan Club Tag | JOFC: A JOFC tagunk az, aki segíti azt, hogy OLASZORSZÁGBAN működni tudjunk, jegyekhez jussunk hazai és idegenbeli bajokikra és BL mérkőzésekre, és HIVATALOS, a JUVENTUS ÁLTAL IS ELISMERT szurkolói klub legyünk. Fontos megjegyeznünk, hogy JOFC tagok nem lehetünk, ha Magyarországon nincsen rendben minden a klubunkkal kapcsolatban, és nagyon szigorú követelményeknek kell megfelelni.

Teljes tag| TT: Mivel a kettő dolog szorosan összefügg egymással, ezért kerül bevezetésre a TT, amely a 2019-es évre az RT, valamint a 2019/2020-as szezonra a JOFC tagságot takarja.

Szurkolói kártya | TDT: A Juventus hivatalos szurkolói kártyája, amely szinte kötelező az olaszországi idegenbeli bajnokikhoz, és jó pár hazainál is előnyt jelent. 5 évig érvényes.

FIGYELEM! A rendelés leadása előtt, ne felejtsétek kitölteni a Profil, Adatmódosítás menűpont alatt lévő Egyéb Adatok mezőit, amely elérhető ezen a linken keresztül is: [ITT]