Allegri Buffonnak köszöni

A hétvége folyamán először az olasz labdarúgás történetében, a játékvezető a videó megtekintését követően büntetőt ítélt a Juventus ellen, miután Alex Sandro szabálytalankodott a tizenhatoson belül. De Diego Farias pontrúgását a legendás kapus hárította, a Juve pedig 3-0-ra győzött.

Allegri azt mondta, hogy kell még egy kis idő, míg megszokja az új rendszert, de örül, hogy számíthat Buffonra, ha szükséges.

Max a mérkőzést követően nyilatkozott: „Meg kell szoknunk, hogy várni kell a döntésre. Ezúttal egy büntetőt ítéltek ellenünk, de szerencsére a legjobb srác áll a gólvonalon – minden problémát megold. Nagyon jól védekeztünk, különösen a büntető után, azelőtt néhány lehetőséget biztosítottunk a számukra, beleértve a tizenegyessel végződő szituációt is. Mindent figyelembe véve jól teljesítettünk a pálya mindkét végén.”

Jól jött ez a győzelem a Juventus számára, hiszen volt néhány negatív esemény az elmúlt néhány hónapban: a három év alatt másodszor elveszített BL döntő, az alapember Leonardo Bonucci Milánóba igazolása, a Szuperkupa-vereség a múlt hétvégén a Lazio ellen.

Azonban Allegri örül, hogy csapata visszatért a győztes útra a Cagliari elleni kiütéssel: „Figyelembe véve, hogy a szezon kezdetén sokszor hiányzik a tűz, jól sikerült ez a mérkőzés. Ha a csapat együtt védekezik, nehéz az ellenfeleknek gólt szereznie. Az előszezonban sok gólt kaptunk, és ez arra utal, hogy valami nem működik.”

 

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts