Bentancur Buffont dicséri

A Juventus uruguayi középpályása elismerte, hogy ideges volt első Serie A-s mérkőzésén, de a csapatkapitány Gianluigi Buffon megnyugtatta őt.

A 20 éves középpályás a Boca Juniorstól igazolt a Bianconerihez és már a második fordulóban a Genoa ellen pályára léphetett a Juventus színeiben, ahol végül kilenc perc jutott neki a mérkőzés végén.

“Az az igazság, hogy kicsit ideges voltam Genovában, nem hittem, hogy lehetőséget fogok kapni.” – ismert el Bentancur a Sky-nak adott nyilatkozatában.

“Szerencsére azonban bemutatkozhattam a Juve színeiben. Nagyon boldog vagyok és minden játékpercet próbálok maximálisan kihasználni. Buffon nagyszerű ember, már az első naptól kezdve nagyon segítőkész volt. Mindig nagyon rendes velem.”

“Üdvözölt engem és a Genoa ellen is ellátott tanácsokkal, elmondta hogy legyek nyugodt, nem most kell még bizonyítanom. Sokat segített, nagyszerű ember.”

“A szerepköröm a csapatban? Négy és három fős középpályán is játszottam már, de a három fős felállásban érzem magam a legjobban. Ettől függetlenül, ahogy mondtam is, minden poszton játszottam már a középpályán.”

Total
0
Shares
Related Posts