Lichtsteiner: Távozom a Juventustól

Stephan Lichtsteiner szerint a csapat elvégezte a dolgát, miután a szünetbeli hátrányt ledolgozva fordított, és 3-1-re megnyerte a Bologna elleni bajnokit.

“Megtettük, amit meg kellett tennünk, és most már csak 3 pontra vagyunk az újabb bajnoki címtől (azóta már a Napoli vasárnapi döntetlenjét követően 1 pont kell a Juventusnak a Scudettóhoz – a szerk.)” – kezdte mondandóját a Svájci Expressz.

“Nagyon fárasztó szezonunk van, mivel a Napoli kiválóan teljesít. Most már csak a szerdai mérkőzésre szabad koncentrálnunk, mivel ott egy újabb trófeát nyerhetünk.”

Noha a Bianconeri szombat este végül győztesen hagyta el a pályát, az első félidőben csak szenvedett a csapat, sőt, hátrányba is került Simone Verdi tizenegyesét követően.

“Nem nyerhetsz meg minden meccset 4-0-ára. Néha szenvedünk, főleg a szezon vége felé. Ezért van szükségünk a szurkolóinkra, hogy buzdítsanak minket. Hozzá vagyok szokva, de azért még mindig néha egy kicsit furcsa, hogy fújolnak az első félidő végén – ez a csapat a sorozatban hetedik Scudettójára hajt.”

A svájci játékos egy bejelentést is tett.

“Ez az utolsó szezonom a Juventus játékosaként” – mondta a 34 éves védő, aki 2011-ben csatlakozott a Bianconerihez. “Mindenkinek az életében eljön az idő, amikor új kihívást kell keresnie. Ugyanakkor jelenleg csak arra koncentrálok, hogy a Juventusszal elérjük a szezon végére kitűzött céljainkat.”

www.juventus.com

 

Total
0
Shares
Related Posts