JCH: Magyarország újra felkerül a Juventus térképére

Vasárnap este a Juventus Club Hungary Facebook csoportjában a klub vezetői értékelték az előző szezont, és beszéltek a jövőbeli tervekről, amelynek része volt egy hivatalos, a Juventus által is elismert Club DOC klubhoz való csatlakozás, amelyre elsősorban egy újabb jegyforrásként tekintünk.

Hétfőn derült égből villámcsapásként ért minket a Juventus hivatalos megkeresése, amelyben a Club DOC rendszerhez való csatlakozásra buzdítottak minket. Óriási gesztusként éltük meg a megkeresést és természetesen azonnal válaszoltunk is levelükre. Valamint elmondtuk, hogy nem zárkózunk el a dologtól, csak tudomásunk szerint minimum 80 ember szükséges a csatlakozáshoz, ami így első körben nagyon soknak tűnik. Erre válaszként, szinte már a klub hivatalos DOC csoportjaként üdvözölve, egy nagyon pozitív hangvételű levelet kaptunk. Melyben az szerepelt, hogy most kedvezményesen 50 fővel is van lehetőségünk belépni.

Azonban, hogy ezt véghez tudjuk vinni emberekre, tagokra van szükségünk. A 2013-as értelmetlen csatlakozást követően úgy látjuk mára már a Juventus teljesen átalakította a rendszert és a végbement változásoknak köszönhetően a JCH számára hasznos lenne. Kezdetét vehetné egy olyan folyamat, amelyben ezúttal a rendszer minden előnyét kihasználva tudnánk tevékenykedni.

A csatlakozás előnyei a következők:

 • Lenne egy plusz forrásunk a jegyekhez.
 • Bajnoki és BL viszonylatban is kedvezőbb áron juthatnánk belépőkhöz. A Juventus Official Fan Club (továbbiakban: JOFC) szektorok a legolcsóbb kategóriába tartoznak.
 • Viszonylag korlátlan mennyiségben juthatnánk jegyekhez az őszi Bajnokok Ligája idegenbeli mérkőzésein, tavasszal pedig az őszi átlagnak megfelelően.

A DOC-hoz való csatlakozásnak azonban anyagi vonzata is van, melyek a következők:

Felnőttek számára: 25 euro/fő/szezon* (+1 euró banki és egyéb költségek)

Tizenhat éven aluliak számára: 16 euro/fő/szezon* (+1 euró banki és egyéb költségek)

*Az ár hazai pénznemben 330 Forinttal, a jelenleginek megfelelő árfolyammal lett kialakítva. 

A tagsági díj tartalmazza:

 • Egyéni JOFC member kártya
 • Állandó 10% kedvezmény a Juventus Storeban és 3-szor 10% kedvezmény az online rendelés esetében
 • Hozzáférés a hazai és idegenbeli jegyekhez
 • Részvételi lehetőség exkluzív rendezvényeken (edzéslátogatás, nyári Juventus rendezvények, JOFC nap, Juventus legendák mérkőzés és még sok minden más)
 • Hozzáférési lehetőség a hivatalos JOFC szurkolói termékekhez
 • Engedélyezett logó használat bármilyen felületen
 • Kedvezmény a Juventus Múzeumba és a Juventus City túrákon
 • Saját weboldal a klub számára a Juventus.com berkein belül

A JOFC-hez való csatlakozás nem összekeverendő a JCH tagsági rendszerével.

A Juventus úgy tűnik, nagyon szeretné, hogy felkerüljünk arra a bizonyos térképre melyet a Zebrák által hivatalosan is elismert klubjai képviselnek. Ehhez, mint említettük emberekre és tagokra van szükségünk, hogy meglegyen az 50 fős létszám.

A gyors közvélemény-kutatás után, a JCH jelenlegi klubtagjai egyértelműen IGENT mondtak a JOFC-re, de MINDENKI számára lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy ott legyen a neve a modernkori magyar Juventus szurkolói közösség újabb fejezetében.

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: JÚLIUS 10 – de amint megvan az 50 ember, megkezdjük a csatlakozási folyamatot.

A CSATLAKOZÁSHOZ SZÜKSÉGES ADATOK A KÖVETKEZŐK: TELJES NÉV, SZÜLETÉSI HELY, ÉS DÁTUM. LAKCÍM ADATOK:  IRÁNYÍTÓSZÁM, TELEPÜLÉS, UTCA, HÁZSZÁM, ÚTLEVÉL VAGY SZEMÉLY IGAZOLVÁNY SZÁM, TELEFONSZÁM, EMAIL CÍM.

Például: 

Teljes Név: Minta Gábor

Születési hely, dátum: 1990.03.12. – Szeged

Személy igazolvány vagy útlevél szám: 456214BC

Lakcím: 7800, Pécs, Vértanuk u. 12 

Telefonszám: +36201245665

Email cím: probavagyok@juventusfc.hu

Kérünk mindenkit, hogy a kért adatokat az rendelési véglegesítése 3. lépésénél lévő MEGJEGYZÉS ROVATBA tüntesse fel. Enélkül nem tudjuk elfogadni a jelentkezést, mert a Juventusnak az összes adatra szüksége van. 

MAGYARORSZÁG ÚJRA OTT LESZ! #FINOALLAFINE

JELENTKEZÉS: [ITT]

Total
0
Shares
Related Posts