CR7 hatás: világsztárok rohannának Torinóba

A The Express szerint Paul Pogba januárban vissza szeretne térni a Juventushoz. A hírek néhány napja arról szóltak, hogy a francia világbajnok már idén nyáron is az Öreg Hölgyhöz szeretett volna igazolni, de a Manchester United vezetősége nemet mondott a kérésére, és nem engedte el őt.

Azonban jelenleg úgy tűnik, hogy a 25 éves futballista ultimátumot adott a Vörös Ördögöknek, így januárig van lehetőségük megtalálni Pogba helyettesét. A döntés hátterében két dolog áll: egyrészről nagyon megromlott a kapcsolata José Mourinhóval, másrészről szívesen együtt futballozna Cristiano Ronaldóval.

Nem csak Manchesterből ülnének fel egy Torinóba tartó repülőgépre. A Daily Mirror információi szerint a Real Madrid csillaga, Marcelo újra együtt akar futballozni régi barátjával, Cristiano Ronaldóval, és az átigazolást a „lehető leghamarabb” tető alá szeretné hozni. A transzfer létrejöttét elősegítheti az, hogy királyi gárda új trénerével, Julen Lopeteguivel meglehetősen „hűvös” Marcelo kapcsolata.

A lap jelentései szerint a Juventus hajnaldó lenne elengedi Alex Sandrót annak érdekében, hogy helyet csináljon a brazil szélső számára – akár rögtön egy csereüzlet keretein belül is.

Cristiano Ronaldo ráadásul nem kezdte jól a szezont – 3 mérkőzést tudott le találat nélkül. Az idő múlásával a portugál klasszis előbb-utóbb nyilván meg fogja találni a góllövő cipőjét, de a brazil szélsővel újra megállíthatatlan párost alkothatnának, csak ezúttal a Serie A-ban.

Érdekesség, hogy az UEFA eltörölte az egyik legvitatottabb szabályát, miszerint egy futballista csak egy csapat színeiben léphet pályára egy adott Bajnokok Ligája szezonban, így nem kellene az oldalvonal mellett nézniük a Juventus BL meccseit, ha a Zebrák tovább jutnak a csoportjukból.

Total
0
Shares
Related Posts