Chiellini: Minden eddiginél jobban kell akarnunk a továbbjutást!

Giorgio Chiellini szerint hit, egyensúly és egy korai gól lehet a kulcs, hogy a Juventus visszavágjon az Atletico Madridnak és kiharcolja a továbbjutást.


Chiello a Tuttosport riporterének osztotta meg gondolatait a szerdai meccsről és a továbbjutás esélyeiről:

“Ahhoz hogy visszajöjjünk a meccsbe, hitre és egyensúlyra van szükség. Fájó emlékeink vannak és csalódottak vagyunk, de nincs még vége. Hogy meglepett-e engem az Atletico? Nem, nagyjából ilyen meccsre számítottunk. Tudtuk, hogy apró különbségek fognak dönteni egy olyan csapat ellen, amely képes elrontani az ellenfelei játékát.

A visszavágon kezdeményeznünk kell, letisztult játékot kell nyújtanunk, és ki kell használnunk minden helyzetet, miközben oda kell figyelnünk a rögzített szituációkra, amelyekből rendszerint képes a legtöbbet kihozni az Atletico.

Hogy egy Ronaldo-szuperteljesítményre lesz-e szükség? Igen, de szuper teljesítményt kell majd nyújtania Szczesnynek, De Scigliónak, Bonuccinak, Chiellininek… Mindenkinek a legjobbját kell nyújtania, ezen kívül pedig gólokat kell szereznünk. Egy korai góllal a játék megváltozik, ahogyan az történt Madridban is, 4 perc leforgása alatt…”

“Sokkal óvatosabbnak kell lennünk, és minden eddiginél jobban kell akarnunk a továbbjutást!”

A védőt ezt követően megkérdezték Simeone ominózus mozdulatáról is, ami a szerdai meccs hevében következett be, a 34 éves védő viszont rutinosan zárta rövidre a témát:

“Nem érdekel minket Simeone. Van éppen elég feladatunk házon belül, nem foglalkozunk vele.”

 

 

football-italia.net

Total
0
Shares
Related Posts