“Jó úton haladunk”

Leonardo Bonucci szerint a Juventus annak ellenére jó úton halad, hogy nem volt igazi felkészülési időszak, amely a változások miatt kulcsfontosságú lett volna.


A Juventus már a negyedik mérkőzés után kivívta a továbbjutást a Bajnokok Ligájában, szerda este pedig 3-0-ra legyőzte a Dinamo Kijevet. Pirlo fiai elméletben még csoportelsők is lehetnek, ám ehhez három góllal kellene nyerniük a Barcelona ellen.

„A Barcelona ellen nem egyszerű feladat három gólt szerezni, de mindent meg fogunk tenni a csoportelsőségért.” – nyilatkozta a hátvéd a Sky Sports Italiának

„Tisztában vagyunk vele, hogy keresztül kell mennünk bizonyos folyamatokon, és még hosszú út vár ránk. Az volt a célunk, hogy bejussunk a nyolcaddöntőbe, és végig versenyben legyünk a Barcával a csoportelsőségért, ezt pedig elértük. Most megpróbáljuk befejezni, amit elkezdtünk.”

A Dinamo elleni győzelmet a Benevento elleni, csalódást keltő döntetlen előzte meg.

„Azt gondolom, jó úton haladunk, figyelembe véve azt, hogy nem volt igazán alkalmunk pihenni, és nem állt rendelkezésünkre igazi felkészülési időszak, amelyre hatványozottan szükségünk lett volna a kispadon, és a csapatban történt változások miatt. Minden tiszteletünk a Crotonéé és a Beneventóé, de nem lenne szabad ilyen csapatok ellen pontokat veszítenünk. Azonban egy hosszú úton járunk, és túl kell lépnünk különböző akadályokon.”

„Mindenkin látom, hogy szeretne fejlődni és javulni. Ha végignézünk Európa nagycsapatain, láthatjuk, hogy mindegyik küszködik valamilyen problémával.”

Cristiano Ronaldo pályafutása 750. találatát jegyezte szerda este.

„Olyan, mintha minden meccsre jutna egy rekord tőle. Nagyszerű dolog, hogy testközelből élhetjük meg egy egyedülálló karrier jeles momentumait.”

footbal-italia

Total
0
Shares
Related Posts