Buffon: Embertelen bíró

írta: kambuc
0 komment 15 👁

Gigi Buffon a lefújást követően sem tudta véka alá rejteni dühét és csalódottságát a Real Madrid javára a 93. percben megítélt büntető miatt, és tovább folytatta Michael Oliver játékvezető bírálatát.

“Egy állat vagy, hogyha ezt megteszed, a szíved helyén egy szemeteskukával.”

A Bianconeri az első meccsen hazai pályán elszenvedett 3-0-ás vereséget annullálta, 3-0-ra vezetett a Santiago Bernabeuban és 30 másodpercre volt a hosszabbítástól, amikor az angol bíró büntetőt ítélt a Realnak, miután Medhi Benatia hozzáért Lucas Vázquezhez. Buffont a játékvezető kiállította reklamálásért, a tizenegyest pedig Cristiano Ronaldo gólra váltotta, így kiejtve a Juventust.

“Emlékezetes meccs volt, 18 harcos lépett ma pályára azért, hogy egy hihetetlen teljesítményt nyújtson” – mondta a láthatóan megviselt Buffon a Sky Sport Italiának.

“Csak a Juve játékosok képesek ilyen teljesítményre. Örülök, hogy a teljesítményünkre büszkén távozhatunk, és annak is, hogy valamennyit visszanyertünk az olasz foci becsületéből. Megemelem a kalapomat a Roma előtt, meghatódtam, hogy visszajöttek, és ki tudták ejteni a Barcelonát. Most már remélem, ők nyerik a Bajnokok Ligáját.”

“Csütörtökön az Európa Liga negyeddöntőjében a Laziónak fogok szurkolni, mivel mindannyiunknak meg kell mutatnunk, hogy az olasz labdarúgás feljövőben van.”

Mit mondott Buffon a játékvezetőnek, hogy egyből piros lapot kapott?

“Semmi különöset. A játékvezető elvesztette az irányítást, ezt elfogadom. Azt viszont nem fogadom el, hogy egy olyan bíró vezet egy mérkőzést két ilyen topklubnak, akiben nincs meg a kellő tudás, bátorság és jellem, hogy nyugodt döntést hozzon.”

“Egyértelműen felkészületlen volt. Egy ilyen büntetőt megítélni egy ilyen emlékezetes meccs végén, kiállítani egy játékost az utolsó Bajnokok Ligája-meccsén reklamálásért, aki korábban soha nem volt még ezért kiállítva, egyszerűen elfogadhatatlan.”

“Egy állat vagy, hogyha ezt megteszed, a szíved helyén egy szemeteskukával. Valami nagyszerűt tettünk le az asztalra, a teljesítményünk hihetetlen volt.”

“Határtalanul büszke vagyok, hogy ezeknek a srácoknak lehetek a kapitánya.”

www.football-italia.net

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet