A barátaid se maradjanak le róla

Olasz sajtóértesülések szerint Gonzalo Higuain ügynöke ma délután ül tárgyalóasztalhoz a Juventus képviselőivel a csatár jövőjével kapcsolatban.

Az oroszországi világbajnokság után ma áll ismét edzésbe Gonzalo Higuain, az ugyanakkor továbbra is kérdéses, hogy a szezont is a Bianconerivel kezdi-e meg a 30 éves csatár.

Cristiano Ronaldo érkezése óta egyre erősebbek a pletykák, melyek szerint megfelelő ajánlat érkezése esetén a Juventus nem gördítene akadályt Higuain távozása elé, akinek amúgy is minden bizonnyal kevesebb lehetőség is jutna a következő szezonban, mint eddig. Elsősorban a Chelsea és a Milan érdeklődéséről lehet hallani az argentin csatár szerződtetésével kapcsolatban.

A Sky beszámolója szerint Gonzalo Higuainnal együtt Nicolas Higuain is Torinóba érkezett, a játékos bátyja és egyben ügynöke pedig ma délután ül tárgyalóasztalhoz a Juventusszal. A várakozások szerint a klub megerősíti az álláspontját, mely szerint megfelelő ajánlat (a sajtó szerint ez 60 millió euró körül lehet) beérkezése esetén nem marasztalja a csatárt.

A Chelsea-nél Higuain újra együtt dolgozhatna korábbi edzőjével, Maurizio Sarrival, míg a Milannal kapcsolatos pletykák azután kezdtek erősödni, hogy kiderült, Leonardo Bonucci szívesen visszatérne egykori sikerei helyszínére, akit így be lehetne vonni ebbe az üzletbe.