Llorente: Sírtam, mikor elhagytam a Juventust!

írta: kampat
0 komment 4 👁

A Spurs támadója, Fernando Llorente hamarosan visszatér Olaszországba, hogy szembe nézzen egykori együttesével, a Juventussal. Az „Oroszlánkirály” becenévre hallgató klasszis két évig futballozott Torinóban, mielőtt 2015-ben a Sevillához igazolt.

A 32 éves játékos a Tuttosportnak nyilatkozott: „Mindig nehéz elhagyni a Juventust. Könnyek közepette távoztam Vinovóból, és rájöttem, hogy Trezeguetnek igaza volt, mikor azt mondta: csak akkor érted meg, mit jelent a Juventus, mikor elhagyod a csapatot. A Juve egy nagy klub, olyan, mintha egy család tagja lennél. Óriási tisztelet övezi őket külföldön is.”

Fernando ezt követően a saját csapatáról beszélt: „Nagyon fiatal csapat vagyunk. Folyamatosan fejlődünk, és sikerült legyőznünk a Real Madridot is. Arról álmodozunk, hogy eljuthatunk a fináléba, a Bajnokok Ligájában bármi megtörténhet. Ha legyőzzük a Juvét, esélyesek lehetünk a végső győzelemre is. A Juve egy top csapat, nehéz lesz 102 pontot szerezniük, mint amikor én játszottam Torinóban. A Napoli fantasztikus szezont fut, de azt hiszem, a Juve emelheti majd magasba a Scudettóért járó trófeát.”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet