Marotta: Alves volt a meglepetés, nem Bonucci!

A Bianconeri átigazolásokért felelős szakembere az Il Giornalénak adott interjút, és szót ejtett azokról a nagy nevekről is, akik távoztak ezen a nyáron: „Dani Alves volt az igazi meglepetés, derült égből villámcsapásként ért minket. Ő hozott egy döntést, amikor a Manchester City, majd a PSG színre lépett. Ez volt az a pillanat, amikor az asztalra csaptam, mert azt akartam, hogy egy profi tisztelet mutasson a Juventussal szemben.”

Bonucci Milánóba igazolása hatalmas sokként ért mindenkit, kivéve Marottát: „Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy Bonucci nem Allegri miatt távozott. Nem ez volt az oka. Készen álltunk az értékesítésére, mert a játékosokkal folytatott beszélgetések során Bonucci elégedetlenségét fejezte ki.”

„Allegri legjobb tulajdonsága az, hogy tudja: a klub mindenekfelett áll. Úgy vélem, egy edzőnek gyakorlatilag az igazgatóság részévé kell válnia, mivel képviselnie kell a klub nézeteit. Egy edzőnek, aki nem tudja ezt megtenni, nem lesz hosszú életű a torinói karrierje. Allegri tehát tökéletesen illeszkedik az üzleti modellünkhöz.”

„Igazi kihívással nézünk szembe folyamatosan, hogy új impulzusokat adjunk, és tovább fejlesszük a csapatot. Nyilvánvalóan ennek a része az is, hogy megfeleljünk a pénzügyi követelményeknek, de emellett a lehető legjobb teljesítményt tudjuk produkálni a pályán. Nem sikerült feltenni az i-re a pontot, de a sorozatban hat Scudetto, és a két BL döntő három éven belül azt bizonyította, hogy helyes döntéseket hoztunk.”

Total
0
Shares
Related Posts
Olvass tovább

Higuaín távozhat?!

Egybehangzó olasz médiainformációk alapján a Juventus készen áll eladni a csapat argentin gólzsákját, Gonzalo Higuaínt. A Sport Mediaset…