Szczesny: Ha Buffon tovább játszik…

Wojciech Szczesny-t a Juventus a jövő elsőszámú kapusának igazolta, azonban közel sem biztos, hogy erre sor kerül a következő szezonban.

A lengyel hálóőr véleménye szerint a Juventusnak és magának Buffonnak is jó lenne, hogyha az olasz legenda tovább játszana, még ha ez azt is jelentené, hogy Wojciech továbbra sem lehetne a csapat elsőszámú kapusa.

A kapus a Tuttosportnak nyilatkozott.

“Amikor megértettem, hogy távoznom kell az Arsenaltól, gyakorlatilag egyből ezután beérkezett a Juventus ajánlata, és akkor ez egy nagyon könnyű döntés volt.”

“Számomra ez egy remek lehetőség volt arra, hogy a világ legjobb kapusával edzhessek. Úgy vélem, hogy ez egy pozitív tapasztalat, még úgy is, hogy egyáltalán nem érzem magam második számú kapusnak, inkább mondanám azt, hogy olyan kapus vagyok, aki nem játszik minden mérkőzésen. Ezt követően sokkal könnyebb lesz elsőszámú kapussá válnom.”

“Mi történik, hogyha Buffon tovább folytatja a játékot? Azt hiszem, hogy ez jó lenne neki és a csapatnak is, mivel a csapatnak kapitányként és kapusként is szüksége van Buffonra. A kor csak egy szám: az elmúlt években is még a(z egyik) legjobb kapus volt a Serie A-ban. A legendás státuszával segíti a csapatot, és nagyszerű lenne, hogyha tovább folytatná.”

www.football-italia.net

Total
0
Shares
Related Posts