Alex Sandro a távozás szélén

írta: kambuc
0 komment 0 👁

Már tavaly nyáron is szóba került, hogy a Juventus brazil balhátvédje, Alex Sandro távozik a csapattól, de ez akkor nem történt meg, most viszont minden afelé mutat, hogy a játékos már csak ideig-óráig tartozik a Bianconeri kötelékébe.

Olasz és angol lapinformációk alapján Sandro leigazolására a Manchester United-nek van a legnagyobb esélye, olyannyira, hogy a transzfert néhány napon belül, vélhetően a MU-Chelsea FA Kupa döntő után már be is jelenthetik.

A hírek szerint a Vörös Ördögök 50 millió eurót fizetnek a brazil válogatott játékosáért a Juventusnak, így ő lehet a manchesteri csapat első idei nyári igazolása.

Az Öreg Hölgy csapatától mindkét baloldali védő (Alex Sandro és Asamoah) távozik idén nyáron, és az olasz rekordbajnok egy új játékost akar igazolni erre a posztra. Leonardo Spinazzola 2018 nyarán a 2 éves bergamói kölcsönszerződése után visszatér a Juventusba, azonban rá egy jó ideig nem számíthat Allegri, ugyanis a félelmek beigazolódtak, és tegnap délután meg kellett műteni a térdét, így ő biztosan nem fog készen állni a szezonkezdetre.

Az érkező oldalon lehet viszont a United olasz védője, Matteo Darmian, aki az Alex Sandro-üzlettől függetlenül kerülhet Torinóba.

www.calciomercato.com ; www.juvefc.com

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet