Asamoah: Remélem, hogy a szurkolók megértik a döntésem

írta: Pite
0 komment 3 👁

Nem sok kérdés maradt Kwadwo Asamoah körül, a Juventus ghánai játékosa egy levélben búcsúzott el a Juventustól.

Asamoah az Instagram oldalán tett közzé egy levelet, amelyben közli, hogy elhagyja a Juventust. Ezt gyakorlatilag már mindenki tényként kezelte, ahogyan azt is, hogy a szerződése lejárta után az Internazionale csapatához igazol, utóbbira azonban nem érkezett megerősítés a levélben, csak utalás rá. Ugyanakkor több eddig nyitott kérdésre választ kaptunk.

„Nincsenek szavak vagy tettek, amelyek ki tudják fejezni, mennyire nehéz volt meghozni ezt a döntést, ugyanis mérhetetlenül büszke vagyok az itt töltött időmre. A csapat minden egyes tagját a szívembe zártam örökre, az edzőktől kezdve a személyzeten át a csapattársakig, és természetesen leginkább a csodálatos és mindig hangos szurkolókig.

Bár a Juventus ajánlott nekem egy új szerződést, én alázattal és tisztelettel elköteleztem magam egy más klubhoz. Elviselhetetlenül rideg lesz a Juventus ellen játszani a jövőben, de ezt a lépést meg kellett tennem, kizárólag a családom érdekében. Remélem, hogy a szurkolók megértik és elfogadják ezt a döntésemet.

Legendákkal és a világ legjobbjaival játszottam a Juventus aranygenerációjában és mindenki hiányozni fog. A két edzőnek – Massimiliano Allegrinek és Antonio Conténak – és a segítőiknek köszönöm, hogy egy jobb játékossá tettek. A klub vezetősége egy vagyont költött a szerződtetésemre az Udinesetől, és nem tudom eléggé megköszönni nekik, hogy pozitív értelemben így megváltoztatták az életemet. Elképesztően jól esett a szurkolók rendíthetetlen érzelmi támogatása, mely még a legdurvább sérülésem időszakában is kitartott. Emiatt is szeretem ezt a klubot és örökre értékelni fogom a velem szemben mutatott kedvességet.

Kwadwo Asamoah”

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet