Ingyen fosztja ki a Juve a Mercatót jövő nyáron?

írta: kampat
0 komment 4 👁

A Bianconeri több ajánlatot is tett a török középpályásért, azonban az átigazolás esélye mindig is csekély volt. A La Gazzetta dello Sport szerint azonban a Bianconeri jövő nyáron visszatérhet Canért, és ingyen igazolhatja le 2018 nyarán – révén, még mindig nem hosszabbított a Vörösökkel, és egyes információk szerint azért nem is akar, mert jövő nyáron ingyen szeretne távozni Liverpoolból.

Emre Can nem az egyetlen játékos, aki jövőre igazolhat Torinóba, mivel a Keita Baldé-ért folytatott tárgyalások zátonyra futottak a Lazióval, a római klub a Bianconeri összes ajánlatát visszautasította. A Biancoceleste nem szívesen engedné el a szélsőt alacsonyabb összegért, mint az általuk kért 30 millió euró, annak ellenére, hogy már csak egy év van hátra a futballista szerződéséből, és elutasította a hosszabbítás lehetőségét.

Az Inter a hírek szerint még idén nyáron megszerezheti őt, és továbbra is készek letenni egy 20 millió euró körüli összeget a Lazio asztalára, azonban ha a 22 éves játékos marad a fővárosban, egyes értesülések szerint jövő nyáron ingyen távozik, mivel a szíve Torinóba húzza, és a nyár elejétől kezdve aktívan a Juventus mellett tette le a voksát.

Nemcsak Keita maradhat Olaszországon belül, ha klubot vált. Stefan De Vrijt egész nyáron szóbahozták az Öreg Hölggyel, és állítólag nagyon szeretne klubot váltani. Ő egy újabb játékos, akinek szerződése 2018 nyarán jár le, és a Mercato ügyeiben jók értesült újságíró, Niccolo Ceccarini szerint, aki a múlt héten a Radio VS-nek elmondta, hogy De Vris valószínűleg minden ajánlatot visszautasít amiatt, hogy jövő nyáron Torinóba igazolhasson – ingyen.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet