Londonból vinnék a Juventus duóját

írta: kampat
0 komment 2 👁

A Sportitalia és az Il Messaggero szerint a Juventus első körben elutasította a Chelsea 30 millió eurós (+ bónuszok) ajánlatát, de a Kékek úgy tűnik nem adják fel a küzdelmet, és egy új, 35 millió eurós ajánlattal bombázzák a Bianconerit, amely teljesítmény alapú bónuszokkal szintén tovább nőne, ráadásul ez az összeg már nagyon közel van a Zebrák által kívánt árhoz.

A transzfer mozgatórugója az a Maurizio Sarri lehet, aki várhatóan hamarosan a Chelsea trénere lesz, és az Empolinál Rugani az ő játékosa volt 2013-tól 2015-ig, ahol 81 meccsen ölthette magára a toszkán kiscsapat dresszét, így kijelenthető: alapember volt a kezei alatt, ráadásul többször szívesen látta volna már a Napolinál is, azonban a transzfer folyamatosan meghiúsult.

Daniele csapattársának, Medhi Benatiának továbbra is bizonytalan a jövője. Az egykori romanista jelenleg a Világbajnokságon tartózkodik Marokkó színeiben, és bevallotta a riportereknek, hogy számított egy telefonhívásra Torinóból.

Ha távozik ezen a nyáron, valószínűleg Anglia, Németország, vagy Franciaország felé veszi az irányt. A La Gazzetta dello Sport szerint az Ágyúsokra is komoly sansz mutatkozik, az Arsenalnál ráadásul újra együtt futballozhatna azzal a Stephan Lichtsteinerrel, aki ingyen igazolt ezen a nyáron az angol fővárosba.

A 31 éves védő kapcsán még a Borussia Dortmundot emlegetik, de terítéken van ex-római edzőjének, Rudi Garcíának is a csapata, aki jelenleg a Marseille szakmai munkáját irányítja.

Amennyiben valamelyikük távozik, úgy a Juve az Ajax tehetségének, Matthijs de Ligtnak leigazolásába fektetheti a pénzt, de képben van az Atletico Madrid veteránja, Diego Godin is.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet