Lotito: A napokban tisztázódni fog Keita Balde helyzete

Számos játékos szerződése jár le 2018. júniusában, de még nem történtek ez ügyben munkálatok, ám a Lazio elnöke, Claudio Lotito megnyugtatott mindenkit, hogy hamarosan tisztázódni fognak a helyzetek.

“Hamarosan tisztázódni fog De Vrij és Keita Balde helyzete, teljes a bizalmam a sportigazgatóban, Igli Taréban.” – kezdte nyilatkozatát a Lazio elnöke a Libero munkatársainak.

“A pénzügyi fair play európai kereteken belül azonos normák vonatkoznak mindenkire, de ezek a szabályok helyi szinten nagyon eltérőek.”

“A Serie A-n belül létezik néhány pénzügyi paraméter annak érdekében, hogy átláthatóbb legyen a csapatok közti verseny. Ilyen a likviditási arány, az adóssági arány, a személyzeti költségek és a pénzügyi fair play.”

“Amikor azt mondom, hogy az összes pénzügyi szabályt összhangba kellene hozni az összes európai klub viszonylatában, akkor elsősorban az adózási előírásokra gondolok, hisz túlságosan egyenlőtlenek jelenleg a feltételek.”

“Az élet része, hogy mindig lesznek szegények és gazdagok, azonban egy sikeres projekt megteremtéséhez számos tényező szükséges, az egyik legfontosabb a befektetés mértéke.’

“Úgy gondolom, hogy egyes korlátozásokon belül mindenkinek meg kell teremtenie azt a háttért, amivel a lehető legjobban ki tudja fejezni az adott klubfilozófiát tartalmazó lehetőségeket. Ezek után pedig győzzön a jobb csapat.”

A Lazio csapata ma este mérkőzik meg a Juventus együttesével az Olasz Szuperkupa döntőjében.

“Nem szeretnék találgatásokba bocsátkozni az Olasz Szuperkupát illetően, abban azonban biztos vagyok, hogy amennyiben a csapat határozott egységes és sikerre éhes lesz az egész este folyamán, akkor nagyszerű eredményt érhetünk el.”

“Nem szoktam ilyenkor sokat beszélni a játékosokkal, mert a valódi motiváló személy maga az edző. Fogok ugyan beszélni velük pár szót a mérkőzés előtt, és nagyon remélem, hogy megfelelő koncentrációval fognak kimenni a pályára.”

“Nem gondolom, hogy a Juventus gyengült volna az idei szezonra, hisz Olaszországon belül rendkívüli kegyetlenséggel bírnak. Tudják, hogyan lehet a rendelkezésre álló játékosokból a lehető legjobbat kihozni, és igaz, hogy vesztettek néhány fontos futballistát, de ez nem azt jelenti, hogy nem tudták őket pótolni hasonló kaliberű labdarúgókkal.”

 

www.football-italia.net 

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts