Allegri: Tetszett a csapat, nem volt veszélyben a győzelem

A Bianconeri edzője mosolygott a Chievo elleni 3-0-ás győzelmet követően, dicsérte Dybalát és Emre Cant, majd elárulta, hogy Ronaldo a reggeli utolsó edzésen is kihagyott egy tizenegyest.
A Szuperkupa-győzelem után a bajnokságban is folytatta győzelmi sorozatát a Juve. A Chievo elleni 3 gólos siker örömmel töltötte el Allegrit, a Bianconeri pedig tartja 9 pontos előnyét a Napolival szemben.

„Jó meccset játszott a csapat, a srácok érettséget mutattak, sok helyzetet alakítottak ki, és csak Meggiorini fejesénél voltunk veszélyben. Egy újabb alapvető siker, egy fontos siker a scudettóért folytatott versenyfutásban. Ronaldo hibája? Előfordul, elárulom, hogy a reggeli edzésen is kihagyott egyet. Keannel megbeszéltem, hogy még fejlődnie kell. Tud gólt lőni, de sok más dologban javulnia kell. Lesz helye, és szerintem nem szabad elhagynia a Juventust, most nem volt olyan a helyzet, hogy szerkezetet váltsunk.”

Megszerezte első gólját fekete-fehérben Emre Can, aki dicséretet kapott a trénertől. „Elégedett vagyok vele, azt mondanám neki, hogy többet kellene gyorsítania a játékot, és javulnia kell a szélek felé való nyitásban. Egyebekben már jó szinten van, fejlődik. Dybala? Elégedetlen, mert nem szerez gólt, de ha ezen az úton halad tovább, egy rendkívüli játékos válik belőle. Ebben a pillanatban azt gondolom, hogy abból a pozícióból kevésbé hatékony, de ezen az úton kell folytatnia tovább, és technikailag ma este is nagyon jó volt.”

Végezetül néhány szó a maródi Khediráról: „Kapott egy rúgást a térdére, meglátjuk, hogy lesz másnap. És Higuainról: „Nem minden szezon egyforma, biztosan nem lett kevesebb, egy nagy játékos még mindig.”

 

Gazzetta.it

Fordította: Tóth Levente

Total
0
Shares
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts