A Juventus eladta volna Dybalát?

írta: kampat
0 komment 1 👁

Az argentin támadó áprilisban új szerződést írt alá Torinóban, és kijelentette, hogy csapata „ugyanazon a szinten van, mint a Barca.”

Mindemellett az El Chiringuito de Jugones azt állítja, hogy a Blaugranának kétszer is volt lehetősége leigazolni Paulo Dybalát, de a katalánok végül megvétózták a transzfert. Az információik szerint a Barca vezetői Giuseppe Marottával, és a csatár ügynökével tárgyaltak. Azonban úgy vélték, hogy Dybala összeférhetetlen Lionel Messivel és Phillipe Coutinhóval – utóbbival kapcsolatban szinte biztosak voltak, a Camp Nouba szerződik.

A második lehetőségük két nappal a Mercato zárása előtt volt, de végül Ousmane Dembelét igazolták le. Az El Chiringuito de Jugones tudni véli, hogy Dybala a távozás mellett döntött, a Juventus pedig 120 millió euróra taksálta az árát.

Tovább bonyolítja a szálakat, hogy a 23 éves támadó a La Gazzetta dello Sport szerint ügynököt váltott, és ezentúl a bátya, Gustavo képviseli őt. A milánói napilap szerint az állhat a döntés hátterében, hogy az elődjének nem sikerült összehoznia a katalán-transzfert, emiatt pedig a csatár nem túl boldog, de így akár már januárban távozhat, a kérők sora végtelen: az Arsenal, a Chelsea és a Manchester United is szívesen vinné.

Talán ez is érdekelhet

Hagyj egy kommentet